2019-2020 Öğretim yılı kayıtları

Biyoteknoloji Bilim Dalındaki öğrencilerimizin kayıtlarını;  Doç. Dr. Mehmet Burçin MUTLU, (mbmutlu@eskisehir.edu.tr), (Dahili : 4713)
Nanoteknoloji Bilim Dalındaki öğrencilerimizin kayıtlarını; Prof. Dr. Uğur SERİNCAN, (userincan@eskisehir.edu.tr),(Dahili : 3655)
Kültürel Varlıklarının Belgelenmesi Bilim Dalındaki öğrencilerimizin kayıtlarını; Doç. Dr. H.Hanım HALAÇ,(hhhalac@eskisehir.edu.tr), (Dahili : 6650)
Enerji Kaynakları ve Yönetimi Bilim Dalındaki öğrencilerimizin kayıtlarını;  Prof. Dr. Zafer DEMİR (zaferdemir@eskisehir.edu.tr), (Dahili : 5147)
yapacaktır. İlgili Öğretim Üyelerinden bilgi alabilirsiniz.

Lisans Eğitim Enstitüsü web sayfasından ihtiyacınız olan bilgilere ulaşabilirsiniz. (lee.eskisehir.edu.tr) (Öğrenci İşleri Dahili : 1764) Başvurularınızı Lisans Eğitim Enstitüsüden yapabilirsiniz.